Om

Accelerer resultater med ekstern support til digitalisering- og optimeringsprojekter. Varetager en, flere eller alle projektets faser, fra identificering af udfordringer og mulige løsninger til eksekvering af konkrete projekter.

Tilbyder projekt- optimerings- og strategiforløb samt interim management. Uanset om behovet er kort- eller længerevarende, at dække et midlertidigt ressource-gap eller for at tilføre specialist kompetencer, finder vi sammen en model, der er tilpasset jeres behov. Et resultatbaseret partnerskab er nøglen til fælles succes.

Erfaring:
Veldokumenterede resultater indenfor strategisk forretningsudvikling, digitaliseringsprojekter samt procesoptimeringer. Kernekompetence i at omsætte komplekse problemstillinger og udfordringer til konkrete actions, der skaber resultater. Drevet af en passion for at skabe synlige og bæredygtige resultater, der forbedrer virksomhedens rentabilitet og øger relevansen og konkurrenceevnen på markedet.

+15 års erfaring i ledende stillinger i både ind-og udland for bla. A.P.Møller Maersk, Siemens Windpower/Siemens Gamesa Renewable Energy, Dansk Supermarked samt Actona Company.

Akkrediteringer
MBA Århus Universitet 2014, Prince2 certificeret og registreret Project Manager, Certificeret Scrum Master, HD Logistik og Supply Chain Management, A.P. Møller Maersk ledelses program, Nomineret til Berlingske Business talent 100 i 2012.